Teinitissit

21 vuotias teinityttö kaipaa miesseuraa. Vaikka ite olenkin vain 21 vuotta niin ei haittaa jos mies ois vaikka 40 vuotias. Olen aika kyllästynyt ja väsynyt tapaamaan nuoria poikia ketä en tiedä miten naista käsetellään ja nussitaan kunolla. Olen myös kyllästynyt juoppoihin, en halua tavata mitään deekua, vaan mielellään mahdolliseman raittiin miehen. Tietysti se ei minua häritse jos nautit lasillsen tai kaksi, mutta en halua jotain bailaajaa joka vetää lärvit joka viikonloppu. Olen nyt jonkun aikaa ollut yksin ja kaipaan tossissaan miesseuraa. Ajattelin että tämä on jännä uusi tapa tavata joku netistä, ehkä juuri sinut? Juu kyllä minä haluan rakastua… mutta näin aluksi ajattelin katsoa jos täältä löytyisi vaan panotreffit tai niin sanottua panoseuraa. Asun ja opiskelen vantaalla mutta matkusta mielellään luoksesi jos löydän kunnon jätkän täältä. mielellään isomunasen ja puhtaan. Poltan itse tupakkia että jos olet polttaja niin se ei minua häritse. Tykkään harrastaa seksia kaikeissa muodoissa, ei kieltäydy melkeen mistään, saat pillua heti eka dejtillä ja otan suihin ja imen sekä nielen. Minun ahdasta pikku pimppiä saa sekä nuolla että sormettaa…  On dildo laatikossa jos haluat nussia myös sillä. Persettä saat jos munasi ei ole mikää jättikokoinen.

Lähdetkö kanssani seksitreffeille?

3 svar “Suomalainen teinityttö 21vuotias

  1. Moi. Oon päälle kolmekybänen vantaalainen, naimisissa oleva, kahden lapsen isä. Vaimo pihtaa.. minä en. Jos haluut HYVÄÄ seksiä, pitkiä panoja eikä mitään sen vakavampaa. Ota yhteyttä. Ainii, oon 185/85 ja hyvännäköinen sekä raitis. Käyn salilla ja lenkkeilen sekä pyöräilen paljon

  2. Vittu näiden feikkien kanssa. Tuo muija ei ole Suomessa koskaa käynytkää! Selkeää jenkkikamaa. Mitäs tykkät, jos sanon että tulen ja katkaisen kuvan muijalta kaulan?

Kirjoita minulle viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *