Tule nussii mun pillua

Mmm tässä nyt sit oon alasti. saappaat jalassa ja aina karvaton pillu. Tietysti nämä ovat vaan makukamarisaappaat en siis käytä niitä ulkona. Miehet yleensä tykkää jostain syystä kun naisella on korkosaappaat jalassa kun nussitaan. Tykkään minäkin, on siinä jotain tosi kiihottavaa tosiaankin. On minulla muutama tatskari ja lävistyskin, pidätkö taskareista ja lävistyksistä? minusta voi olla aika seksikästa jos miehellä on muutama käsivarsissa, mutta ei missään nimessä liikaa. Hae nseuraa koko suomesta, elikkä missä tahansa olet, niin voidaan kait me ainaskin puhelimessa jutella ja leikkiä hiukan? KIrjota viesti minulle

Lähdetkö kanssani seksitreffeille?

4 svar “Sääret levällään – pillu esillä

  1. Olen eroamassa vaimosta ja tarvitsisin ” mustaa valkoisella” ,että olen ollut uskoton. Ota yhteyttä, jos sopii kuvioihin . Olen 66 vuotias ja asun Turussa.
    T. Matti Henttinen.

  2. Jos viel oot yhtä jumalattaren näkönen ja haluut nussii ni soita 040 9657952

Kirjoita minulle viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *